Workshop Vision Board Maken

Met de Workshop Vision Board Maken krijg je een beeld van je dromen, wensen en doelen. Het creëren van een vision board (ook wel ‘dream board’ genoemd) helpt je om die doelen te realiseren. Het creatieve proces zorgt voor mooie (waardevolle) inzichten.

Wil je op een creatieve manier richting geven aan je leven? Erachter komen wat je doelen zijn? Werken aan je persoonlijke ontwikkeling? En ontdekken wat je wilt? Doe dan gezellig mee.

Inhoud Workshop

Aan het begin van de workshop krijg je een stukje theorie waarin ik uitleg hoe een vision board werkt en hoe het jouw helpt je dromen te verwezelijken. Ook stel ik verschillende vragen om je op weg te helpen. Daarna ga je zelf aan de slag! Je brengt je dromen, wensen en doelen op een creatieve manier tot uiting in je eigen vision board. Dit doe je met behulp van knip-, plak- en tekenwerk en een stukje coaching van mij.

Dit alles onder het genot van een kopje koffie/thee en vegan hapjes. Aan het einde van de workshop bekijken en bespreken we de gemaakte collages.

Wat is een Vision Board?

Een vision board is een zelfgemaakt collage van foto’s, afbeeldingen en teksten die één ding met elkaar gemeen hebben: ze symboliseren jouw persoonlijke wensen, dromen en doelen. Denk aan reizen die je nog wilt maken, de persoonlijke groei die je bij jezelf graag wilt zien of praktische zaken zoals een nieuwe auto. Het helpt je om een idee te krijgen van wat jou blij maakt, wat je dromen zijn en waar je energie van krijgt. Alles kan en alles mag, het is niet voor niets jouw persoonlijke vision board!

Hoe werkt een Vision Board?

Door een vision board te maken breng je jouw dromen, wensen en doelen in kaart; je maakt ze visueel. En gaandeweg krijg je er steeds een duidelijker beeld bij. Daarnaast zie je, wanneer je vision board af is, in één oogopslag waar je naartoe wilt werken.

Maar dat niet alleen, een vision board helpt ook om je doelen/ dromen écht te bereiken. Benieuwd hoe dit precies werkt? Ik leg het je allemaal uit tijdens de workshop.

Resultaat

  • Jouw eigen inspirerende collage met je dromen, wensen, doelen en toekomstvisie.
  • Inzichten in wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken.
  • Een vision board dat je er steeds weer aan herinnert en ertoe aanzet om je doelen te bereiken.

Praktisch

  • Duur: de workshop duurt 3 uur.
  • Aantal deelnemers: maximaal 4 per keer.
  • Kosten: €67,- per persoon. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je van mij een e-mail met factuur. Wanneer je de betaling hebt overgemaakt, is je deelname bevestigd.
  • Materialen: ik zorg voor de materialen die je tijdens de workshop kunt gebruiken (scharen, stiften, lijm, schrijfmateriaal en tijdschriften). Je hoeft dus niets mee te nemen.
  • Canvasdoek: je krijgt je eigen canvasdoek om mee naar huis te nemen.

Op deze workshop zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Data en tijd

De eerstvolgende datum is op:

  • Dinsdag 16 november 2021 van 18:30-21:30 uur.

Locatie

De locatie van de workshop is in Voerendaal, Zuid-Limburg. De precieze adresgegevens krijg je van mij doorgestuurd in de mail.

Vervolggesprek Vision Board

Wil je je vision board en je persoonlijke doelen individueel met mij ontdekken en bespreken? Maak dan gebruik van een Vervolggesprek Vision Board. Hierin bekijken we samen je collage en gaan we dieper in op jouw doelen en wensen.

Voor het Vervolggesprek Vision Board geldt een gereduceerd tarief van €67,- per 60 minuten.

Wil je je aanmelden voor de Workshop Vision Board Maken? Dat kan via onderstaande knop.