ONLINE TRAININGEN

Online Training

Een gelukkig, voldaan en gezond leven begint met een heldere geest. Daarom is het van belang dat je meester wordt over je gedachten, dat je jezelf leert begrijpen en dat je je bewust wordt van het leven. Pas dan zal je rust ervaren en kun jij jouw mooiste leven leven.

NIEUWSTE TRAININGEN

Weten wat je wilt afbeelding
Weten wat je wilt

Wat wil je nu echt met je leven? Ben je gelukkig met wie je bent en wat je doet? Of wil je graag verandering? Je hebt het gevoel dat je stilstaat. Je staat altijd maar klaar voor een ander maar hebt eigenlijk nooit eens echt tijd voor jezelf en leeft niet het leven wat je graag zou willen. Je verlangt naar rust in je hoofd en het hebben van een duidelijk doel waar je naartoe kunt werken. Met deze training krijg jij meer helderheid en overzicht.

Online training: Omarm je emoties
Voel je emoties

Een vervelende aanvaring met je ouders. Zenuwen voor een presentatie. Een vriend die jou maar eens als eerste moet bellen. De twijfelende reactie van je omgeving op het opzeggen van je baan. In dit soort situaties zijn we geneigd onze werkelijke gevoelens weg te stoppen. Wat gebeurt er als je dichterbij je gevoelens komt, zoals verdriet en boosheid? Word je dan zenuwachtig of onrustig? Of bezorgd? Deze emoties zijn afgeleiden van angst. Met deze training leer je via lichamelijke gewaarwordingen gevoelens bewust toe te laten en ingesleten patronen te doorbreken. Hierdoor kun je het contact met jezelf en je naasten herstellen en verbeteren. 

Op de hoogte blijven van nieuwe trainingen?

Geen spam en reclamemails. Enkel bij de release van een nieuwe training stuur ik een nieuwsbrief.