Begin vandaag aan de reis naar je mooiste leven! Met deze 14 tips ga jij gegarandeerd meer rust ervaren, genieten van het leven en je gelukkiger voelen. Het helpt je op weg om jouw doelen te gaan behalen en jouw grootste dromen waar te maken. Met behulp van “Authentiek op reis naar je mooiste leven” zet jij de eerste stap naar een leven dat volledig van jouw is.

Kies voor jezelf en een gelukkiger leven!

Verlang jij naar een gelukkig, vredig en zinvol leven? Wil jij ongedwongen jezelf durven zijn bij anderen? Ben jij toe aan een leven waar je geheel zelf voor kiest ipv dat anderen hier invloed op hebben? En wil je meer uit je leven halen? 

Maar de realiteit is dat…

– Er meer in je zit dan eruit komt en je geen idee hebt waar je moet beginnen.
– Je heel graag wilt groeien, maar niet weet wat je nu écht wilt.
– Je chaos ervaart in je hoofd.
– Jij je onzeker voelt en niet over je verlangens durft te praten.
– Je uit die negatieve spiraal wilt stappen, maar niet weet hoe.
– Jij je druk maakt over wat anderen over jou zeggen.
– Je niet weet wat je volgende stap is.
– Je klaar bent voor verandering!

In “Authentiek op reis naar je mooiste leven” bied ik jou de mogelijkheid om in 14 stappen toe te werken naar een vrij en gelukkiger leven. Ik weet dat je er klaar voor bent. Zie het als een cadeautje voor jezelf.

Mekong-river-Vietnam

Zelf weet ik inmiddels heel goed wie ik ben, wat mijn dromen zijn en hoe ik er iedere dag voor kan zorgen dat ik een beter persoon ben dan ik gisteren was. Veel van mijn dromen heb ik in de afgelopen jaren werkelijkheid gemaakt. Echter is dit niet altijd het geval geweest. In mijn tienerjaren en begin twintiger ben ik depressief, angstig en onzeker geweest. Ik wist niet wie ik was en zag het leven niet meer zitten. Zelfs de dingen die ik altijd leuk vond, gaven me geen energie meer. Ik trok me vaak terug en zat in mijn eigen negatieve bubbel. Uiteindelijk was ik er klaar mee en wilde ik nog maar één ding: weer mijn gelukkige zelf worden!

Na mijn lichamelijke transitie en het behalen van mijn diploma vertrok ik samen met mijn vrouw voor onbepaalde tijd op wereldreis. Welke we vanaf september dus weer voort gaan zetten. En ondanks dat ons leven weer even stil stond, weerhield dat me er niet van om toch elke dag zo veel mogelijk uit het leven te halen. En een gevoel van vrijheid, liefde, kalmte en geluk voor mezelf te creëeren.

Tijdens de reis ontdekte ik pas echt wat persoonlijke ontwikkeling voor mij betekent. Het heeft mij geholpen om echt gelukkig ben met mezelf te worden en het leven waar ik vroeger nog niet van durfde te dromen, toch te creëeren. Deze euforische gevoelens en het waarmaken van mijn dromen, hebben ervoor gezorgd dat ik anderen wil helpen hetzelfde te bereiken.

Waarom? Heel simpel: ik gun iedereen dit bevrijdende gevoel van kalmte, geluk en liefde. Liefde voor jezelf en het leven om je heen.

Vraag direct “Authentiek op reis naar je mooiste leven” aan. Dit e-book biedt jouw ook de mogelijkheid om je mooiste leven te creëeren, door je inzicht te geven in:

– Het belang van dankbaarheid. En je bewust te worden van alles wat je al hebt
Wat je moet doen om geestelijk goed voor jezelf te zorgen
– Hoe je voor jezelf kunt kiezen en waarom dit belangrijk is
– Wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken en dromen waar te maken

Waarom dit ebook lezen? Of je nu verandering wilt in jezelf, je relatie of op je werk, dit e-book helpt jou om duidelijk te krijgen wat je daarvoor nodig hebt. Doordat je gaat nadenken over hoe jij nu in het leven staat en waar je graag naartoe wilt. En als je eenmaal weet waar je naartoe wilt, dan kun je ook beginnen aan de reis om daar te komen. 

Dit levert "Authentiek op reis naar je mooiste leven" jou op:

Je gaat voelen waarom het belangrijk is om voor jezelf te kiezen, waardoor je beter voor jouw geestelijke – en lichamelijke gezondheid kunt gaan zorgen.

Je beseft waarom het van belang is om controle te krijgen over je eigen gedachten en een positieve mindset te creëeren. Jij bent de baas over jouw gedachten.

Je weet wat je kunt doen om zo veel mogelijk uit het leven te halen en hoe je kunt genieten van alles wat er op je pad komt.

Je ziet in waarom het belangrijk is om jouw bestemming te bepalen. Dus om duidelijk te krijgen waar jouw dromen en verlangens écht liggen.

Weet je welke eerste stap je kunt nemen om je doelen te behalen en dus je dromen werkelijkheid te maken.

Waar sta jij na het lezen van dit e-book?

Coconut in Singapore

Na het lezen van dit e-book weet jij hoe je meer kunt genieten in het huidige moment en wat je nodig hebt om je mooiste leven te creëeren. Dit helpt je om de juiste keuzes te maken en enkele keer weer wat dichter bij jezelf te komen. Hierdoor ga je de vrijheid van een gelukkig leven ervaren.

Ook ga je dat er al veel mooie dingen in je leven zijn. Wat ervoor zorgt dat je met meer dankbaarheid gaat waarderen wat je al hebt en in de toekomst bewust kunt genieten van de dingen die op je pad komen.

Je krijgt steeds meer het gevoel dat je jouw leven in eigen hand hebt. En je weet welke stappen je moet zetten om je diepste verlangens en dromen werkelijkheid te laten worden.

Authentiek op reis naar je mooiste leven - Cover