Disclaimer

Cheers to transparantie! Lees mijn Affiliate Disclaimer hieronder. Raadpleeg voor meer informatie het privacybeleid en de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van deze website.

Affiliate disclaimer
Deze affiliate openbaarmaking specificeert affiliate relaties die stefkusters.nl heeft met andere bedrijven, merken en producten.
Links op deze website kunnen affiliate links zijn, en als je erop klikt en een dienst of product koopt, zal ik er een kleine commissie over verdienen, zonder extra kosten voor jou.
Op geen enkele manier heeft een affiliate relatie invloed op de inhoud van een aanbeveling. Houd er rekening mee dat ik alleen producten aanbeveel die ik persoonlijk heb gebruikt, geprobeerd of echt kan rechtvaardigen.
Stefkusters.nl is toegewijd om je te helpen weer in verbinding te komen met jezelf, gelukkiger te worden met je leven en onvergetelijke reisherinneringen te creëren. Door het verdienen van een commissie, kan ik kwaliteitscontent voor je blijven maken.
Houd er rekening mee dat ik in ruil voor een publicatie op deze website geen gratis diensten of producten heb gekregen van deze merken of bedrijven.

Contact
Als je verduidelijking nodig heb of als je vragen hebt over deze algemene – of affiliate informatie, kun je rechtstreeks contact met info@stefkusters.nl