CONTACT

Je bent van harte welkom om te komen ontdekken wat coaching voor jou kan betekenen. Voor veel mensen brengt het meer op dan ze van te voren verwachtten. Naast wat ze zelf aangeven te willen bereiken, worden veel mensen ook sterker, vrijer en gelukkiger. Ze leren hoe ze meer rust en harmonie in zichzelf kunnen ervaren en ook hun zelfvertrouwen gaat vaak flink omhoog. Dit maakt veel dingen in het leven makkelijker en fijner. Deze cadeautjes krijg je er gewoon bij; bij een coachtraject. Als coach maakt het me elke keer weer gelukkig om dit mee te mogen maken!

Heb je een vraag over mij, coaching, de verschillende coachtrajecten of mijn werkwijze? Laat het me weten. Ik beantwoord je vragen graag. Samen kijken we hoe ik jou het beste kan helpen. 

Je kunt mij een e-mail sturen (info@stefkusters.nl) of contact opnemen via het onderstaande contactformulier. 

Ik beantwoord je bericht zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen 2 werkdagen.

Kennismaken

Wil je graag kennismaken? Wat leuk! Je kunt hier geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. Tijdens het gesprek leren we elkaar kennen en ontdekken we of er een klik is. Ook kun je me iets vertellen over de reden waarom je een coach zoekt. Wellicht verlang je ergens naar, loopt er iets niet lekker of wil je iets leren. Ik zal je altijd eerlijk zeggen of coaching een goede methode is voor wat jij graag wilt bereiken. Wat je met me bespreekt is te allen tijde vertrouwelijk.

Contactformulier