COACHING

Als lifecoach help ik je antwoorden te vinden op jouw vraag, of bij het oplossen van het probleem waar je wellicht al een tijdje tegenaan loopt. Of support ik je bij het maken van een plan om een grote wens te realiseren. Ik leer je ook heel graag hoe je lekkerder in je vel kunt zitten en hoe je meer zelfvertrouwen ontwikkelt. Ook kan ik je leren hoe je meer rust in je hoofd en lijf krijgt. Misschien herken je je in een (of meer) van vorige thema’s, of misschien heb je wel een ander onderwerp dat je wilt bespreken. Leg het gerust aan me voor door me een berichtje te sturen. Of plan direct een kennismakingsgesprek in.

Voor iedereen die dingen anders wil en toe is aan het ontdekken van nieuwe mogelijkheden kan een lifecoach een uitkomst zijn.  

Naast aandacht voor het brein werkt een lifecoach ook aan de wisselwerking met het lichaam. Welke signalen mis je? Wat zegt je gevoel? Je gevoel geeft namelijk heel duidelijk aan wat wel en wat juist niet bij je past. Wat doe je met dit gevoel? En handel je ernaar?

Nu zeg je waarschijnlijk: “Dit is makkelijker gezegd dan gedaan en het voelt als enorm veel!”.  Ik kan je verzekeren dat dit in kleine stapjes heel goed te doen is. Anderen zijn je voorgegaan. En als iemand anders het lukt, dan lukt het jou ook!

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent niet zelfverzekerd
 • Je wilt verandering maar weet niet waar je moet beginnen
 • Je wilt meer uit je leven halen, maar weet niet hoe
 • Doen wat je écht wilt zit er nog niet in
 • Je vindt het moeilijk om voor jezelf te kiezen
 • Je zegt vaak ‘ja’ terwijl je eigenlijk ‘nee’ wilt zeggen
 • Je hebt overwegend negatieve gedachten

Maar wil jij heel graag:

 • Meer zelfvertrouwen?
 • Minder stress ervaren?
 • Meer rust in je hoofd én lijf?
 • Meer genieten van je leven?
 • Eindelijk gaan voor die droombaan?
 • Een fijnere relatie?
 • Meer durven (leven)?
 • Een conflict oplossen? 
 • Minder last hebben van heftige emoties?
 • Balans tussen werk én privé?
 • Iets anders leren met coaching?

Vrijblijvend Kennismaken

Je bent van harte welkom om kennis te maken. We kijken dan of we een klik hebben en of coaching geschikt is voor jouw onderwerp. Dit gesprek is altijd kosteloos.

Waarom ik?

Ik help je te groeien door samen met jou je huidige situatie te analyseren, beperkende overtuigingen en andere potentiële uitdagingen en obstakels waarmee je wordt geconfronteerd te identificeren en een op maat gemaakt actieplan op te stellen dat is ontworpen om jou te helpen specifieke resultaten in je leven te bereiken!

Mijn coaching is een verlengstuk van wat ik al mijn hele leven doe en hoe ik ben gekomen waar ik nu ben. Ik ben hier om je te helpen de dingen vanuit een ander perspectief te zien, en om je los te maken van wat je tegenhoudt. En als je eenmaal niet meer vastzit, ligt het leven dat je altijd voor ogen had voor het oprapen! Het is slechts een paar bewuste keuzes van je verwijderd. Als je je mindset verandert, verander je je hele leven.

Als je je mindset wilt veranderen en je wilt losmaken van de beperkende patronen en overtuigingen die je tegenhouden, dan zijn mijn sessies perfect voor jou!

Wanneer ben ik jouw coach?

 • Als je een diep verlangen voelt naar verandering
 • Als resultaat halen voor jou een voorwaarde is
 • Als je bereid bent om ervoor te werken
 • Als je iemand zoekt die je talenten ziet
 • Als je iemand zoekt die vriendelijk en liefdevol is, in je gelooft en je adequaat naar je doel coacht
 • Als je zelfs nog meer wilt leren dan waar je voor kwam. 

Twijfels? Vragen? Check de FAQ!

Coaching is geschikt voor veel vraagstukken, wensen en uitdagingen, maar niet voor alles. Als je twijfelt of jouw onderwerp zich ervoor leent, dan kun je altijd je onderwerp/ vraag doormailen via het contactformulier. Alles wat je tegen me zegt en alle informatie die je mailt worden strikt vertrouwelijk behandeld. Wat je deelt blijft dus altijd tussen jou en mij. 

Een klik hebben en je veilig voelen bij een coach is belangrijk. Door wat rond te kijken op deze site en mijn Instagram pagina kun je al een indruk krijgen van wie ik ben en hoe ik werk. Als dat je aanspreekt, kun je nog een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met me inplannen. Dan weet je zeker of ik als coach bij je pas. 

Een life coach richt zich op het vergroten van de levenskwaliteit van een coachee. We kijken in de eerste sessie samen naar het totaalbeeld van je leven, en onderzoeken waar momenteel voor jou de knelpunten liggen. Welke dingen lastig gaan en waar je behoefte aan hebt. Ik help je om op basis daarvan een leerdoel te kiezen. Daarna bedenken we steeds kleine stappen die je kunt zetten om jouw persoonlijke doel te bereiken. Onderweg evalueren we, vieren we de successen, sturen we bij waar nodig is en oefen je in de praktijk. Ik support je bij het hele leerproces, en je kunt altijd je vragen aan me voorleggen. Mijn doel is zorgen dat jij je doel bereikt en dat daarmee de kwaliteit van je leven flink veel groter wordt.

De meeste coachees die voor life coaching naar mijn praktijk komen, hebben zelf al een idee wat ze graag anders zouden zien (dit kunnen dingen zijn in je werk, relatiesfeer, privé-leven, persoonlijke ontwikkeling etc). Maar soms is het enkel een onprettig gevoel, dat we samen zullen uitzoeken tijdens het eerste gesprek.

Naast het bereiken van hun leerdoel, krijg ik van bijna alle coachees terug dat ze meer zelfvertrouwen, innerlijke rust, tevredenheid, lef en plezier in het leven krijgen door het volgen van een van mijn coachtrajecten.

Zowel het kennismakingsgesprek als de coachgesprekken zijn online, via Zoom. Je kunt dus vanuit thuis of overal ter wereld de coaching volgen.

Voor het kennismakingsgesprek heb je niet veel nodig; we gaan in gesprek om elkaar beter te leren kennen, om in kaart te brengen wat voor jou belangrijk is en we voelen of er een klik is.

Bij een coachingsgesprek is het handig als je pen en papier bij de hand hebt om aantekeningen te maken voor jezelf. Daarnaast zullen er wat opdrachten uitgevoerd worden waarbij je ook pen en papier nodig hebt.

Oh! Een kan water is ook fijn om bij je te hebben staan. Want van al dat praten krijg je al snel een droge mond.

Hoeveel uren coaching er nodig zijn om te zorgen dat je je doel(en) behaald, hangt af van het/ de doel(en) die we samen opstellen. We spreken van te voren af of je een paar losse sessies komt doen of dat je een coachtraject van 3 of 6 maanden aangaat. 

Omdat ik regelmatig aan het coachen ben, is mailen de snelste manier om contact te leggen. Alle berichten die je via het contactformulier stuurt, komen direct in mijn e-mail. Ik streef ernaar e-mails binnen 24 uur te beantwoorden.

Een bericht sturen via Instagram is ook een mogelijkheid om snel contact te leggen.

Heb jij geen zin om in jezelf te investeren? Om tijd vrij te maken om te werken aan een betere versie van jezelf voor een gelukkiger en positiever leven? Dan raad ik je af coaching bij mij te volgen. Het is geen quick fix dat ik je aanbiedt; door de coaching krijg je tips, handvatten en inzichten waar je zelf verder mee moet. Hiervoor zul je dus zelf actie moeten ondernemen.

Ben jij gemotiveerd? Tof! Dan hoop ik je snel te spreken.

Is je vraag niet beantwoord in de veelgestelde vragen? Stuur me dan gerust een e-mail via het contactformulier, of neem telefonisch contact op: 06-31055954. Omdat ik regelmatig aan het coachen ben, is de e-mailer sneller dan de beller.