Wat als ik je vertel dat je alles kunt hebben?

Een gezonde balans tussen werk en privé, een bloeiende relatie, succes in je carrière, een diepgaande en liefdevolle relatie met jezelf die je in staat stelt alles te doen wat nodig is om je verlangens waar te maken …

Herken jij...

 • Je bent de verbinding met – en de liefde voor jezelf verloren
 • Je weet niet meer wie je bent en wat voor jou belangrijk is
 • Je bent bang om jezelf te zijn
 • Je zegt vaak ‘ja’ tegen een ander en daardoor ongewild ‘nee’ tegen jezelf
 • Je laat anderen een groot deel van jouw leven bepalen
 • Je vindt het moeilijk om écht te genieten
 • Je denkt veel na en piekert regelmatig; dat vervelende en vaak negatieve ego-stemmetje laat je maar niet met rust
 • Je ervaart chaos in je hoofd en onrust in je lichaam
 • Je faalangst weerhoudt je ervan je doelen te behalen en je dromen waar te maken
 • Je wilt graag verandering, maar weet niet precies wat je nu wilt
 • Of je wilt heel veel, maar weet niet waar je moet beginnen
 • Je wilt graag groeien en bent helemaal klaar voor verandering
Coach Traject Stef Kusters

Dit zijn allemaal tekenen dat het tijd is om jezelf op nummer 1 te gaan zetten!

Stef Kusters

Maar wil jij...

 • Weten wie je diep van binnen bent en waar je voor staat
 • Ongedwongen jezelf durven zijn
 • ‘Nee’ durven zeggen tegen een ander en daarmee liefdevol voor jezelf durven kiezen
 • Je leven in eigen hand nemen
 • Écht genieten van de kleine dingen in het leven
 • Rust ervaren in zowel je hoofd als je lichaam
 • De verbinding met jezelf voelen en van jezelf houden
 • Jouw mooiste leven leven

Herken jij jezelf hierin? Neem dan vandaag de beslissing om samen met mij te werken en te beginnen aan de reis naar een gelukkiger, zelfverzekerder en voldaan zelf – en daarmee je leven.

Wat dit programma bijzonder maakt...

Word weer jezelf door te luisteren naar je gevoel en creëer vanuit hier je rust en geluk

Wat anderen zeggen over het programma...

Aan het begin van het 1-op-1 coach programma worstelde ik met veel zaken, maar vooral met het het kiezen voor mezelf en doen wat goed is voor mij en niet voor anderen. De sessies heb ik als mega fijn ervaren. We werkten aan mijn doelen, maar er was ook ruimte voor wat er op het moment in mijn leven speelde en wat er naar boven kwam. Ik heb geleerd om eindelijk voor mezelf te kiezen en te gaan doen wat IK wil. Ook heb ik geleerd dat ik echt goed ben zoals ik ben en dat wanneer je eindelijk de durf hebt om de keuze te maken die het beste bij je past en het dichtst bij je ligt, dat men daar voor open staat. En dat de reacties waar je al jaren bang voor bent, ongegrond blijken en alleen maar positief zijn.
Je bent zo’n ontzettend mooi en zacht mens. Je laat iedereen in zijn waarde, (ver)oordeelt niet en wijst niet met een vinger, maar luistert echt! Je positieve bekrachtiging betekent ontzettend veel voor mij.
– Jolanda Weijers

Recensie Coaching 3

Stef is een coach die door zich mede door zijn karakter en levenservaring heel goed kan inleven. Iemand die je echt volledig jezelf laat zijn en je begeleidt op het pad dat je bewandelt en je helpt antwoorden te vinden op vragen die je hebt. De antwoorden zitten in jezelf, maar hij helpt je om ze boven tafel te krijgen. Dit alles met een open mind en zonder oordeel.
Lieve Stef, blijf alsjeblieft dat ontzettend mooie en liefdevolle mens dat je bent. Ik ben je ontzettend dankbaar dat je de tijd hebt willen nemen om mij te helpen en de gesprekken met mij aan te gaan. En stiekem hoop ik dat er nog heel veel van dit soort gesprekken zullen volgen. Je bent een mens met een hart van goud dat ook nog eens op de juiste plek zit. Dankjewel!
– Maaike de Boer

Recensie Coaching 1
Recensie Coaching 2

Ik kwam jou insta-pagina precies op het juiste moment tegen. Het liep al een tijd niet lekker in mijn leven en ik had eigenlijk geen idee waar dat precies door kwam. Jij hebt mij geholpen dit te onderzoeken. Regelmatig heb je me een spiegel voorgehouden en mij laten inzien dat ik alleen zelf iets aan mijn leven kon veranderen. 
Door de gesprekken met jou ben ik een stuk bewuster in het leven gaan staan. Ik ben me oa bewust geworden van mijn belemmerende gedachten en weet nu hoe ik deze kan ombuigen, waardoor ik weer energie voel en lef heb om stappen in de richting van mijn droomleven te zetten.
Ik maak nu keuzes die goed zijn voor mij en zet mijzelf op nummer 1. 
Stef, bedankt voor jou tijd, luisterend oor, eerlijkheid en open-minded visie!
– Jasper

Recensie Coaching

Na het programma...

WEET JE WIE JE BENT EN HOU JE VAN WIE JE BENT

Je bent goed zoals je bent en je mag er zijn. Geef jezelf de liefde en steun die je anderen ook geeft. Het is belangrijk jezelf te accepteren voordat je weer in verbinding kunt komen.

ERVAAR JE INNERLIJKE RUST

Dankbaarheid is de kortste weg naar geluk. Wees dankbaar voor wat je hebt en niet ongelukkig over wat je niet hebt. Leer voelen wat écht genieten is.

KIES JIJ VOOR EEN POSITIEVE MINDSET

Hoe je denkt, bepaalt hoe je het leven ervaart. Leer je belemmerende overtuigingen te (h)erkennen en om te buigen. Mindere dagen zitten er altijd tussen, maar je kiest zelf wat je ermee doet.

BEN JIJ OP WEG NAAR JE MOOISTE LEVEN

Je weet precies wat je wilt en hoe je daar gaat komen. Eindelijk durf je ‘ja’ tegen jezelf te zeggen en ben je de schrijver van je eigen verhaal.

Zet jezelf op nummer 1!

Een gelukkiger leven is pas mogelijk als jij jezelf op de eerste plek zet. Hiermee bedoel ik niet dat je egoïstisch moet zijn of worden. Als jij gelukkig bent, liefde voor jezelf voelt en verbinding met jezelf hebt, dan kun je dit ook aan anderen meegeven. Leer jezelf beter kennen en zeg eindelijk ‘JA’ tegen jezelf.

Hier begint jouw reis naar je mooiste leven!

& investeer in jezelf

3 Maanden Coach Programma

€ 797

✓   3 maanden lang ben ik je coach, je mag mij altijd om hulp vragen via mail of whats app 

   De begeleiding is persoonlijk en altijd 1 op 1

   Je begint met het volgen van de 5-Daagse Online Training: Weten wat je wilt (t.w.v. € 57). Zo krijg je voor jezelf precies duidelijk waar we de komende 3 maanden samen aan gaan werken

   De kick-off duurt 1,5 uur. Wij leren elkaar beter kennen. Tijdens de kick-off bespreken we jouw wensen, stel jij jouw doelen op en maken wij een planning voor de rest van het programma

   5 x 1 op 1 sessie waar wij elkaar face-to-face of online meeten (sessies van 60 minuten)

Betaling in 3 termijnen van € 300 is mogelijk

6 Maanden Coach Programma

€ 1297

✓   6 maanden lang ben ik je coach, je mag mij altijd om hulp vragen via mail of whats app 

   De begeleiding is persoonlijk en altijd 1 op 1

   Je begint met het volgen van de 5-Daagse Online Training: Weten wat je wilt (t.w.v. € 57). Zo krijg je voor jezelf precies duidelijk waar we de komende 6 maanden samen aan gaan werken

   De kick-off duurt 1,5 uur. Wij leren elkaar beter kennen. Tijdens de kick-off bespreken we jouw wensen, stel jij jouw doelen op en maken wij een planning voor de rest van het programma

   11 x 1 op 1 sessie waar wij elkaar face-to-face of online meeten (sessies van 60 minuten)

Betaling in 6 termijnen van € 235 is mogelijk

Besef dat je op dit moment twee keuzes hebt:

Keuze 1: Je blijft waar je nu bent en gaat het nog een paar maanden zelf proberen. Grote kans dat er niets verandert. Hoe zou je dan over een paar maanden terug kijken op je leven? Vermoedelijk sta je nog steeds op dezelfde plek. Je ervaart de pijn van weerstand en het gevoel dat je de investering in jezelf niet waard bent.

Keuze 2: Je stapt nu uit je comfortzone, investeert in jezelf, je gaat serieus aan de slag met het creëren van het leven dat jij graag wilt en gaat daarmee weer van jezelf en het leven houden. Grote kans dat alles verandert. Je ervaart de pijn van groei.

Welke pijn kies je?